Blackstone x Sem Meijer

Wie is Sem Meijer

Sem (26) is fulltime bezig met auto’s en social media. Vanuit zijn passie voor auto’s is hij begonnen met het maken van ‘vlogs’ waarin hij de gaafste avonturen met auto's worden gedeeld met zijn ruim 50.000 YouTube abonnees. Een ‘rijtest’ met de nieuwste auto's, de weg naar zijn eerste autorace of een autorally naar bijvoorbeeld Budapest, alles wat met exclusieve & snelle auto’s te maken heeft kan je terugvinden op zijn YouTube & Instagram pagina!

SIM Racing serie

In samenwerking met Blackstone neemt Sem Meijer het op tegen andere bekende Youtubers en BN'ers. In deze serie rijd Sem samen met zijn gast door Rotterdam voor een gezellig interview zodat de kijker de gast leert kennen. Daarna nemen ze het tegen elkaar op in een Race Motion Simulator. Ze racen in een Mercedes AMG GT3 op het circuit van Spa-Francorchamps.

Kick-off event

Ter gelegenheid van de serie waarin Sem het opneemt tegen zijn gasten in de SIM simulator hebben we samen met Sem een Kick-off event georganiseerd. Hierbij konden maarliefst 20 deelnemers het tegen elkaar opnemen in de zelfde race! Uiteraard mochten hapjes en drankjes niet ontbreken. De hapjes werden verzorgd door Restaurant GOUD, met dank aan Nick de Kousemaeker en zijn maitre.

Afleveringen:

S1A5: Robbie de Graaff - Bankzitters

In de laatste aflevering van dit seizoen gaat Sem op pad met niemand minder dan Robbie van de Graaf! Één van de Bankzitters, het wellicht snelst groeiende YouTube kanaal van Nederland, Sem spreekt hem over zijn nieuwe auto (2016 Audi RS3) & het verhaal achter zijn eigen webshop! Naast veel gezelligheid daagt Sem hem uiteraard uit op de sim voor een mooi potje Assetto Corsa op Spa Francorchamps. Denk je dat Robbie, koploper Gio kan verslaan? Je ziet het in de aflevering van 12 juni 2022 op het YouTube-kanaal van Sem Meijer.

Winactie


S1A4: Gio Latooy

In deze aflevering gaat Sem op pad met niemand minder dan Gio Latooy! Ze rijden samen een rondje in de droomauto van Sem, de nieuwe auto van Gio; de Ferrari 458 Speciale! In deze video hebben ze het over waarom Gio deze fantastische auto heeft gekocht, zijn nieuwe huis in Spanje & wat die allemaal doet naast het leven als een dagelijkse vlogger. Uiteraard neemt ook Gio plaats in de Race SIM, zal hij de tijd van Boaz, Berry, Martijn, en natuurlijk Sem kunenn verslaan op de simulator? Je ziet het in de aflevering van 5 juni 2022 op het YouTube-kanaal van Sem Meijer.


S1A3: Boaz

Een tijdje geleden mocht Sem al op pad met Boaz zijn nieuwe auto; een Audi RS3 met TTE700 kit! Bijna 700pk, een titanium uitlaat & een unieke wrap om hem af te maken.. Tot nu; Boaz is namelijk druk bezig met de bouw van zijn nieuwe Stage 3 Audi RS3 Widebody! Een unieke weidebody, Custom wielen & nog net even iets heftiger dan de vorige bouw. Naast dit avontuur hebben Sem en Boaz het ook kort over het leven naast vloggen; wat gebeurt er allemaal achter de schermen? Hoe verdient Boaz zijn geld? Verder daagt Sem hem uiteraard uit voor een rondje op de bekende sim, maar dit maal met 1 arm! Denken jullie dat Boaz, Martijn Kuipers & Berry Doopiecash kan verslaan? Je ziet het in de aflevering van 29 mei 2022 op het YouTube-kanaal van Sem Meijer.


S1A2: Berry Vrolijk - Doopiecash

In 2017 Berry samen met Chris op YouTube het DoopieCash avontuur gestart.
Ontstaan vanuit hun passie voor het traden en investeren wilden ze dit op een transparante manier delen met mensen die hier ook interesse in hebben. Inmiddels hebben ze meer dan 20 jaar ervaring met het traden van verschillende assets net als met het investeren en beleggen in aandelen, commodities, crypto, futures en vastgoed.  Dit keer is Berry Vrolijk te gast bij Sem om te vertellen over de successen en dieptepunten van het investeren en nemen ze het tegen elkaar op in de Race Motion Simulator. Je ziet het in de aflevering van 22 mei 2022 op het YouTube-kanaal van Sem Meijer.


S1A1: Martijn Kuipers

In de serie ‘Knippie Knippie Kuipers on tour’ neemt Martijn Kuipers de kijkers mee in allerlei dikke wagens en verschillende takken van transport. In zijn vlogs geeft hij een kijkje in het dagelijks leven als vrachtwagenchauffeur. Dit keer is hij te gast bij Sem Meijer en nemen ze het tegen elkaar op in de Race Motion Simulator. Lukt het Sem om Martijn in te halen? Je ziet het in de aflevering van 15 mei 2022 op het YouTube-kanaal van Sem Meijer.

Martijn: VG46 WHITE
Sem: RM14 WHITE