COVID-19 Measures

This page have been updated on 14 december 2020 at 2:00PM (CET +1)

We houden de maatregelen rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen en het advies van het RIVM en de overheid. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers staat daarbij voorop. Hieronder vindt je belangrijkste informatie die voor jou van toepassing is wanneer je online een bestelling plaatst:

Bezorging

Doordat veel winkels noodgedwongen gesloten zijn kunnen we je tijdelijk niet de mogelijkheid geven om je pakket af te halen bij een DHL Parcel Servicepunt. Bezorgen bij je thuis of op het werk kan natuurlijk wel. We vragen je om minimaal 1,5 meter afstand te houden tot de bezorgen.

Levertijd

Ondanks de strengere maatregelen zijn we nog steeds in staat je bestelling te verpakken en verzenden. Doorgaans worden bestellingen op werkdagen voor 13:00uur nog de zelfde dag verzonden met DHL Parcel. Normaal gesproken zal je dan je pakket de volgende dag moeten ontvangen. Echter door de aanhoudende drukte vragen we je om rekening te houden met vertraging. Volg de T&T code die je direct na het plaatsen van je bestelling ontvangt om te zien wanneer je jouw bestelling kunt verwachten. Bestellingen geplaatst op vrijdag middag en in het weekend worden op maandag verzonden.

Retourneren

Je kunt je bestelling gratis retour brengen bij een van de DHL Servicepunt welke met de huidige maatregelen geopend zijn. Bezoek de website van DHL Parcel voor een actueel overzicht (https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/dhl-servicepoints).

Is er geen DHL Servicepunt bij jou in de buurt? Of ben je door de maatregelen (bijvoorbeeld een verplichte quarantaine) niet in de gelegenheid je bestelling retour te brengen aan een DHL Servicepunt? Neem dan contact op met onze klantenservice, dan kijken we samen of we je retourtermijn kunnen verlengen, of je retour bij jou thuis kunnen komen afhalen.

Mijn bestelling licht op een gesloten afhaalpunt, wat nu?

Wij en DHL kunnen je hier helaas niet direct bij helpen, wel kunnen we je vertellen dat je bestelling vanzelf (meestal binnen 7 dagen) aan ons retour komt. We storten dan direct je aankoopbedrag retour, of nemen contact met je op voor het bespreken van een nieuw afleveradres.